bambuhousu_lime
bambuhousu_pinkki7
bambuhousu_punainen5
bambuhousu_ruskea3
bambuhousu_sininen3

Bambuhousut

19,95

Bambukuitu on silkkisen pehmeätä, niinpä bambukangas on loistava valinta ihoa vasten olevaksi kankaaksi.

Poista
 

Bambukuitu on silkkisen pehmeätä, niinpä bambukangas on loistava valinta ihoa vasten olevaksi kankaaksi. Bambu siirtää kosteutta iholta haihduttaen kosteutta. Riippumattomien testien perusteella bambun on todettu säilyttävän luonnollisen antibakteerisuutensa koko kankaan elinkaaren ajan. Bambun on todistettu sitovan kosteutta erittäin hyvin, imukyvyltään se on 40 prosenttia puuvillaa tehokkaampi.
Bambukuidun rakenne on ontelomainen eli kankaaseen jää ilmatilaa, sen ansiosta bambukangas lämmittää kylmällä ja viilentää lämpimällä.
Bambu on yksi maapallon nopeimmin kasvavista kasveista, rikkaruohon kaltaisesti kasvava bambu on itsessään luomukasvi sen vuoksi, että se kasvaa ilman lannoitteita ja sen teollinen käsittely on ympäristöystävällistä. Bambukankaaseen käytetään viljeltyä bambua, joka kasvatetaan pääosin kiinalaisilla ekomaatiloilla. Bambu kuolee kukittuaan. Viljelty bambu ei ole pois pandan ravinnosta. Lisäksi bambu on yksi maapallon nopeimmin kasvavista kasveista. Kankaan voi kompostoida.

Valmistaja: Myllymuksut Oy.

Materiaali: 82% bambuviskoosi, 18% polyester.

Väri

Pinkki, Punainen, Ruskea, Sininen, Vihreä

Koko

100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 40cm, 50cm, 60cm, 70cm, 80cm, 90cm

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bambuhousut”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osastot: ,
Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.