Yksityisyyden suoja

Pikku Emilia Oy kunnioittaa käyttäjiensä yksityisyyden suojaa. Pikku Emilia Oy on sitoutunut toiminnassaan noudattamaan soveltuvia tietosuoja- ja muita lakeja. Kunnioitamme henkilötietojesi luottamuksellisuutta ja turvallisuutta. Emme myy tai vuokraa niitä kolmansille osapuolille ilman lupaasi emmekä käytä niitä muihin tarkoituksiin kuin mitä kerrottiin sivuillamme rekisteröitymisen ja muiden tietojen yhteydessä.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterin nimi:

Pikku-emilia.fi palvelun käyttäjärekisteri

Rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot:

Pikku-Emilia Oy

Kalustekatu 2
20320 TURKU

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on palvelumme käyttäjien palveleminen, opastaminen ja ylläpito, sekä Pikku-Emilia.fi sivuston palveluiden markkinointi.

Pikku-Emilia.fi voi lähettää käyttäjilleen uutiskirjeitä ja muuta sivustoon liittyvää informaatiota sähköpostitse.

Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä:

Rekisteröidyt ovat Pikku-Emilia.fi palvelun käyttäjiksi (palvelun käytön yhteydessä tai muutoin) rekisteröityneet henkilöt. Rekisteröidyistä on talletettu rekisteriin nimi ja sähköpostitiedot, tunnistustiedot (käyttäjätunnus ja salasana), palvelun käytön historiatiedot, sekä mahdolliset muut käyttäjän itse ilmoittamat tiedot.

Mihin rekisteritietoja luovutetaan ja siirretäänkö tietoja Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle?

Käyttäjärekisterimme tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle eikä suoramarkkinointitarkoituksiin. Tietoja ei myöskään siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojausperiaatteet:

Rekisterin käyttö on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin sekä käyttöoikeuksin. Rekisteri sijaitsee tietokoneessa, joka on sijoitettu yrityksemme tiloihin, jonne pääsy asiattomilta on estetty. Pääsy rekisteriin Internetin kautta on estetty palomuuritekniikalla. Rekisteristä otetaan säännöllisesti varmuuskopiot.

 

Rekisteröidyn oikeudet ja tarkastus:
 
Sen, joka haluaa tarkastaa itseään koskevat tiedot, on esitettävä tätä tarkoittava pyyntö rekisterinpitäjälle omakätisesti allekirjoitetussa tai sitä vastaavalla tavalla varmennetussa asiakirjassa tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona. Rekisterinpitäjän on ilman aiheetonta viivytystä varattava rekisteröidylle tilaisuus tutustua Henkilötietolain 26 §:ssä tarkoitettuihin tietoihin tai annettava tiedot pyydettäessä kirjallisesti.

Tarkastuspyynnöt tulee toimittaa osoitteeseen Pikku-Emilia Oy, ”Rekisteritietojen tarkastus”,

Kalustekatu 2
20320 TURKU

 

Kielto-oikeus
 
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja ja rekisteröity voi vaatia rekisterinpitäjää poistamaan kaikki tietonsa rekisteristä.
Lisätietoa:
Sähköposti,
pikkuemiliaoy@gmail.com
Puhelin,
044 2392 229

Henkilötietolain 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterin nimi:

Pikku-emilia.fi palvelun käyttäjärekisteri

Rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot:

Pikku-Emilia Oy

Kalustekatu 2
20320 TURKU

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on palvelumme käyttäjien palveleminen, opastaminen ja ylläpito, sekä Pikku-Emilia.fi sivuston palveluiden markkinointi.

Pikku-Emilia.fi voi lähettää käyttäjilleen uutiskirjeitä ja muuta sivustoon liittyvää informaatiota sähköpostitse.

Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä:

Rekisteröidyt ovat Pikku-Emilia.fi palvelun käyttäjiksi (palvelun käytön yhteydessä tai muutoin) rekisteröityneet henkilöt. Rekisteröidyistä on talletettu rekisteriin nimi ja sähköpostitiedot, tunnistustiedot (käyttäjätunnus ja salasana), palvelun käytön historiatiedot, sekä mahdolliset muut käyttäjän itse ilmoittamat tiedot.

Mihin rekisteritietoja luovutetaan ja siirretäänkö tietoja Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle?

Käyttäjärekisterimme tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle eikä suoramarkkinointitarkoituksiin. Tietoja ei myöskään siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojausperiaatteet:

Rekisterin käyttö on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin sekä käyttöoikeuksin. Rekisteri sijaitsee tietokoneessa, joka on sijoitettu yrityksemme tiloihin, jonne pääsy asiattomilta on estetty. Pääsy rekisteriin Internetin kautta on estetty palomuuritekniikalla. Rekisteristä otetaan säännöllisesti varmuuskopiot.

 

Rekisteröidyn oikeudet ja tarkastus:
 
Sen, joka haluaa tarkastaa itseään koskevat tiedot, on esitettävä tätä tarkoittava pyyntö rekisterinpitäjälle omakätisesti allekirjoitetussa tai sitä vastaavalla tavalla varmennetussa asiakirjassa tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona. Rekisterinpitäjän on ilman aiheetonta viivytystä varattava rekisteröidylle tilaisuus tutustua Henkilötietolain 26 §:ssä tarkoitettuihin tietoihin tai annettava tiedot pyydettäessä kirjallisesti.

Tarkastuspyynnöt tulee toimittaa osoitteeseen Pikku-Emilia Oy, ”Rekisteritietojen tarkastus”,

Kalustekatu 2
20320 TURKU

 

Kielto-oikeus
 
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja ja rekisteröity voi vaatia rekisterinpitäjää poistamaan kaikki tietonsa rekisteristä.

 

Lisätietoa:
Sähköposti,
pikkuemiliaoy@gmail.com
Puhelin,
044 2392 229
Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.